Uutisia

AdsNinja laajentaa toimintansa Espanjaan ja Hollantiin.

AdsNinja jatkaa tasaista kasvuaan ja nyt on aika laajentaa toiminta uusiin Euroopan maihin.


AdsNinjalle myönnetty AAA-luokitus

Osoituksena AdsNinjan menestyksestä Euroopan johtava yritystiedon toimittaja Bisnode on myöntänyt AdsNinjalle halutun AAA luokituksen.


AdsNinjan julkaisijat entistä tyytyväisempiä

AdsNinja kumppanuusmarkkinointi-verkosto on julkaisijoiden räätälöimä muita julkaisijoita varten. Haluamme jatkuvasti parantaa palveluamme entistä paremmaksi ja käyttäjäystävällisemmäksi. Tästä syystä pyydämme julkaisijoitamme aika ajoin antamaan meille palautetta AdsNinjasta ja sen toimivuudesta.


Vieläkin nopeampia maksuja julkaisijoillemme

AdsNinja päivittää maksuehtonsa NET30:een Elokuusta lähtien.


AdsNinjan julkaisijoiden palaute

AdsNinjan tavoitteena on olla paras affiliate-verkosto mikä tarkoittaa että tarvitsemme jatkuvasti palautetta käyttäjiltämme. Toukokuun lopussa teimme siksi kyselyn jossa pyysimme julkaisijoitamme vastaamaan muutamaan kysymykseen luottamuksellisesti.


AdsNinja - Menestyjä 2016

Kauppalehden analyysiyksikkö myöntää AdsNinjalle Menestyjä-luokituksen taloudellisten saavutuksien johdosta.


AdsNinja lupaa 110% tyytyväisyystakuun

Pohjoismaiden nopeimmin kasvava affiliate-verkosto AdsNinja tarjoaa nyt kaikille uusille julkaisijoille 110% tyytyväisyystakuun.


Ainutlaatuinen kilpailujärjestelmä julkaistu

Pohjoismaiden johtavimpiin affiliate-verkostoihin lukeutuva AdsNinja on huomannut että julkaisijoille suunnatut myyntikilpailut ovat tehokas tapa herättää mielenkiintoa mainostajien kampanjoita kohtaan ja on siksi kehittänyt ainutlaatuisen kilpailujärjestelmän julkaisijoille.


Tutkimus kuluttajien ostokäyttäytymisestä

AdsNinja mainosverkosto tutki kuluttajien tammi-helmikuun ostokäyttäytymistä. Tutkimus perustui lähes 10 000 asiakkaan otantaan ja mainosverkoston satojen eri kampanjoiden tuloksiin.