Älä koskaan maksa muusta kuin tuloksista

AdsNinja Advertiser flow

Mainostaessasi AdsNinjassa et koskaan joudu maksamaan turhia kuluja, maksat ainoastaan siitä lisääntyneestä myynnistä jonka me tuotamme.

Sillä ei ole merkitystä minkälaista tuotetta tai palvelua yrityksenne tarjoaa, verkostomme kattaa kaikki kohderyhmät.

Ota yhteyttä AdsNinjaan

Mitä on affiliate-markkinointi?

AdsNinja Affiliate-markkinointi

Affiliate-markkinointi on internetissä tapahtuvaa tulospohjaista markkinointia jossa julkaisijat välittävät potentiaalisia asiakkaita mainostajien nettisivuille. Tämän tyyppinen markkinointi on tulospohjaista mikä tarkoittaa että julkaisijat saavat maksun ainoastaan kun asiakkaat tekevät jonkinlaisen suorituksen mainostajan nettisivuilla, esim. ostavat jonkun tuotteen.

Maksu per tilaus, joka tunnetaan myös lyhenteellä CPO (cost per order), on suurin ero affiliate-markkinoinnin ja internetin perinteisten markkinointi-tapojen välillä. Tavallisesti maksu perustuu mainosten näyttöjen tai sivuston vierailijoiden lukumäärään. Koska CPO-malli tarkoittaa että mainostajana maksat vain toteutuneista myynneistä, tällainen tapa markkinoida on taloudellisesti riskitöntä.


Mikä on AdsNinjan rooli?

AdsNinja tarjoaa mainostajien käyttöön julkaisijoita. Hyvien julkaisijoiden löytäminen ja toimivien liikesuhteiden solmiminen on mainostajille paljon aikaa vievä prosessi. Affiliate-verkostona tarjoamme välittömästi käyttöösi suuren määrän motivoituneita ja aktiivisia julkaisijoita.

AdsNinjan järjestelmä on myös vastuussa klikkien, myyntien ja vastaavien tapahtumien rekisteröimisestä ja näyttää tilastot reaaliajassa, mikä on hyvin tärkeää niin mainostajille kuin julkaisijoille. Tiimimme vastaa myös kommunikoinnista julkaisijoiden ja mainostajien välillä mahdollisten kysymysten ja ongelmatilanteiden varalta. Tämä vähentää mainostajan työtaakkaa. Olemme julkaisijoiden tukena miltei vuorokauden ympäri joten tätä puolta et mainostajana tarvitse miettiä lainkaan.

Tarjoamme myös neuvoa jos tarvitset apua myynnin optimoimiseen. AdsNinjan henkilökunnalla on vuosien kokemus niin affiliate-markkinoinnista kuin perinteisistä markkinointi-kanavista, mistä voi olla sinulle hyötyä.


Luotettavaa Kumppanuusmarkkinointia

Affiliate- eli kumppanuusmarkkinointi on vahvasti tulospohjainen digitaalisen markkinoinnin sektori.

Vastuulliset affiliateverkostot kuten AdsNinja ovat valmistelleet yhteistyössä ASML:n, tietosuojavaltuutetun toimiston sekä kilpailu- ja kuluttajaviraston kanssa itsesääntelyä jonka tarkoituksena on taata niin mainostajille kuin kuluttajille sääntöjen yksilöimä laatutaso.

Luotettavaa Kumppanuusmarkkinointia 2017

Mikä on julkaisija?

Julkaisija on yritys tai yksityishenkilö joka komissiota vastaan markkinoi toisten yrityksien tuotteita tai palveluja. Julkaisijoita on monenlaisia, ja on täysin sinun päätettävissäsi mainostajana missä kanavissa haluat näkyvyyttä. Joitakin esimerkkejä:

Sähköpostijulkaisijat

Julkaisijoita joilla on listoja sähköpostiosoitteista joille he säännöllisesti ohjaavat mainoksia.

Blogit / kotisivut

Nettisivuja joilla on eri aiheita käsittelevää sisältöä. Nämä sivustot voivat olla blogeja, tuotearvosteluja sisältäviä sivustoja tmv.

Cashback-sivustot

Nettisivuja joilla asiakkaat saavat hyvitystä pisteiden tai rahan muodossa kun tekevät ostoksia mainostajan nettikaupassa.

Vertailusivustot

Sivustoja joilla vertaillaan tuotteita tai tuotteiden hintoja ja jotka auttavat asiakasta löytämään parhaimmat tarjoukset.

PPC-Julkaisijat (Pay per click)

Julkaisijat jotka tekevät työtä ns. hakukonemarkkinoinnin (SEM) parissa ja maksavat siitä että heidän linkkinsä mainostajien sivustoille näkyvät hakukoneissa kuten esim. Googlessa.

Alennuskuponkisivustot

Nettisivuja jotka keräävät yhteen alennuskoodeja ja tarjouksia suurelta määrältä mainostajia.

Haluatko tietää lisää affiliate-markkinoinnista? Ota yhteyttä meihin niin vastaamme mielellämme kysmyksiisi.


Yhteistyökumppaneitamme ovat mm.